З 1 липня «Екостайл» обслуговуватиме селище Нове

Через офіційне приєднання селища Нового до Кропивницького з 1 березня 2020 року, компанія «Екостайл» у партнерстві з міською радою міста, готова розпочати роботу з вивезення твердих побутових відходів на його території з 1 липня 2020 року.

Наразі на місцях звичного збору ТПВ компанія вже розмістила 39 сучасних пластикових контейнерів замість зношених металевих, і з

24 червня розпочне роботу у тестовому режимі – для узгодження логістики, введення населеного пункту у загальні графіки вивезення відходів у місті та вивчення об’ємів накопичення ТПВ.
«Екостайл» обслуговуватиме новенців за затвердженою Виконкомом міської ради вартістю послуг з вивезення та захоронення відходів. На сьогодні на 1 особу в місяць вона складає:
Для споживача багатоквартирного будинку – 20,02 грн.
• Для споживача приватного сектору – 23,49 грн.

Оплата за послугу для мешканців селища нараховуватиметься з 1 липня. Квитанції з рахунками новенці почнуть отримувати з 5 липня.
За послугу також можна сплачувати за допомогою чат-ботів @Ecostyle1_bot у Телеграмі та Viber, або через особистий кабінет на офіційному сайті компанії.
У разі виникнення запитань, звертайтеся до контакт-центру компанії за телефонами: (050) 488-86-20, (050) 333-95-37, або відправляйте запит на офіційних сторінках компаніх у соцмережах:
Facebook
Instagram